50 pod 50: marketingová čarodějnice Madla Čevelová

podcast

Ve čtvrtém dílu 50 pod 50 mi marketingová čarodějnice Madla Čevelová vyloží podnikatelské taroty na tenhle podcast. Madlu znám už dlouhá léta ze setkání komunity Na volné noze. Podniká 20 let, pomohla už 900 klientů. Vede podnikatelské mastermindy, byznys kruhy, má online i offline komunity, školí, přednáší, konzultuje, hodně píše o podnikání či cenotvorbě. No a ty podnikatelské taroty občas vykládá lidem živě a online. BTW – taroty vykládá už 30 let. 

Je racionální. Je praktik. S velikým srdcem. Naprosto souzním s jejím pohledem na podnikání jako na cestu osobního rozvoje. Aby bylo úspěšné, je třeba do něj vložit jak vnější, tak i vnitřní práci. Setkaly jsme se před jejím pražským domem, ale kupodivu mě nepozvala dál. Ale o kousek vedle. Tam jsme si zahrály maličkou deskovku Talismany, kterou jsem jí přivezla, a probraly tunu věcí.

Celý podcast 50 pod 50

blank

Na téhle fotce z předávání cen Živnostník roku jsme se potkali s několika volnonožci z komunity Roberta Vlacha Na volné noze. A za Madlou stojí její muž. Jinak vlevo je můj muž Martin, vedle něj vítězka pražského kola drátenice Anička Monsterance a vpravo logotvůrce Tomáš Vachuda

Linky, tipy, značky, doporučeníčka

Tak a tady je pár linků, značek, jmen a doporučení, na která jsme při nahrávání narazily.

Můžete mě pozvat na virtuální kafe

No a množí se mi tu dotazy, jakže mě někdo z posluchačů může podpořit. Že prej i nějakou kačku by mi chtěli dát, ale nemají, jak. Tak tu je možnost pozvat mě na virtuální kafíčko za 75 kaček. Nebo na celou konvici. Díky každýmu za eventuelní podporu. I virtuální kafe dodá šťávu a nakopne mě do další práce.

PODNIKAVKA – moje konzultace 

  1. Příprava na mediální výstupy: Pokud se chystáte na mediální výstup a nevíte přesně, co vás čeká, jak se připravit, můžete se u mě nachytřit a připravit v rámci konzultace vysoce citlivého marketingu. Ale poradím i extrovertům a nepřecitlivělým tvůrcům. Vysvětlím vám, jak to v médiích chodí, jak vypadá práce novináře, jak nejlíp s ním komunikovat, co je a co není autorizace a třeba i co si na sebe oblíct a co naopak určitě ne.
  2. Podcastový koučing: Kdybyste si mě chtěli zaplatit jako podcast koučku, jsem k dispozici, pomůžu vám rozjet podcast, uhladit ten rozjetej (udělám vám audit vašeho podcastu, dám cennou zpětnou vazbu a poradím, co a jak vylepšit), pomůžu vám pracovat s hlasem, trémou, výplňovými slovy.
  3. Autorská smlouva a autorský marketing: Píšete knihu a jste už už před podpisem smlouvy s nakladatelstvím? Pak je pravý čas se mi ozvat kvůli konzultaci smlouvy. Jaké chytáky tam většina velkých nakladatelů dává? Co do smlouvy přidat, aby neměla jepičí život jako většina knih? Co udělat, aby se prodávala? Jak se dá psaním knih živit nebo částečně živit? To vše a ještě mnohem víc probereme při konzultaci k autorskému marketingu.
  4. Podnikatelský balíček: Možná nevíte, co se mnou chcete probrat, ale chcete se se mnou sejít, abych vám dala zpětnou vazbu na váš projekt? Podnikání? Pak je tu můj obecný podnikatelský balíček. Dám vám zpětnou vazbu na vše, co děláte. Udělám audit webovek, socek, podcastu, vašeho vystupování, čehokoli. A společně vymyslíme, jak to trochu vylepšit a nakopnout.

Rodinné obsahy

  • Slang, nová čeština a aktivity mého muže Martina: kniha Hacknutá čeština, tv pořad na Streamu – Hacknutá čeština, online slovník Čeština 2.0, náš společný veselý slangový podcast Tajný jazyk, Martinův podcast pro obsahové tvůrce Tvůrcast
  • Moje kniha Retrohraní a stejnojmenný videoportál Retrohraní, který je s knihou spojený
  • Máme deskovkářství 4 Kavky, vydáváme, prodáváme moderní deskovčičky do kapsy a pár zajímavejch sem i dovážíme ze světa, o deskovkách píšeme 4 letter – newsletter o hrách a hraní, blog, točíme videa na You Tube, nemusíte znát 1000 her, stačí 4 Kavky, rádi poradíme, co stojí za to na rodinné hraní nebo hraní s nenáročnými kámoši

Vysoká citlivost a introverze