50 pod 50: mozaikářka Painka Pecko

podcast-2
Každou další dekádu života se užívám víc a víc. Mám kolem sebe totiž čím dál víc báječných lidí. Padesát z nich pro vás vyzpovídám – bude to pade pod pade. Všechny obdivuju za něco, co stvořili coby freelanceři nebo podnikatelé. Nesní, konají. A nenápadně a něžně zlepšují svět.
Jako první představím mozaikářku Painku Pecko. Známe se už léta, je to ohňostroj energie, nápadů, talentů. Malá blondýnka, kterou nepřeslechnete ani nepřehlédnete. A to mám ráda.
Je umělkyně, podnikatelka, matka samoživitelka. Její tvorbu najdete v kavárnách, divadle, galeriích a někdy jen tak u někoho doma či v zahradě. Pořádá kurzy, kde se můžete naučit tvořit nádherné mozaiky i vy. Jejím životním posláním je upcyklace, kdy zdánlivě nepoužitelný objekt pozdvihne, a tím ho dá zpět do oběhu.

Celý podcast 50 pod 50

Abyste měli představu, o čem Painka v 50 pod 50 povídá, tu jsou její veledíla, miluju je. I si nafotila jednu svou mozaiku a nechala z toho snímku udělat autorskou látku, ze který šije nádherný luxusní šaty.

Můžete mě pozvat na virtuální kafe

No a množí se mi tu dotazy, jakže mě někdo z posluchačů může podpořit. Že prej i nějakou kačku by mi chtěli dát, ale nemají, jak. Tak tu je možnost pozvat mě na virtuální kafíčko za 75 kaček. Nebo na celou konvici. Díky každýmu za eventuelní podporu. I virtuální kafe dodá šťávu a nakopne mě do další práce.

Moje konzultace

  1. Příprava na mediální výstupy: Pokud se chystáte na mediální výstup a máte trému, protože jste introverti a citlivky, můžete se u mě nachytřit a připravit v rámci konzultace vysoce citlivého marketingu.
  2. Podcastový koučing: Kdybyste si mě chtěli zaplatit jako podcast koučku, jsem k dispozici, pomůžu vám rozjet podcast, uhladit ten rozjetej a tak, pomůžu vám pracovat s hlasem, trémou, výplňovými slovy.
  3. Autorská smlouva a autorský marketing: Píšete knihu a jste už už před podpisem smlouvy s nakladatelstvím? Pak je pravý čas se mi ozvat kvůli konzultaci smlouvy. Jaké chytáky tam většina velkých nakladatelů dává? Co udělat pro svou knihu, aby se prodávala? To vše a ještě mnohem víc probereme při konzultaci k autorskému marketingu.
  4. Podnikatelský balíček: Možná nevíte, co se mnou chcete probrat, ale chcete se se mnou sejít, abych vám dala zpětnou vazbu na váš projekt? Podnikání? Pak je tu můj obecný podnikatelský balíček.

Rodinné obsahy

  • Slang, nová čeština a aktivity mého muže Martina: kniha Hacknutá čeština, tv pořad na Streamu – Hacknutá čeština, online slovník Čeština 2.0, náš společný veselý slangový podcast Tajný jazyk, Martinův podcast pro obsahové tvůrce Tvůrcast
  • Moje kniha Retrohraní a stejnojmenný videoportál Retrohraní, který je s knihou spojený
  • Máme deskovkářství 4 Kavky, vydáváme, prodáváme moderní deskovčičky do kapsy a pár zajímavejch sem i dovážíme ze vsěta, o deskovkách píšeme 4 letter – newsletter o hrách a hraní, blog, točíme videa na You Tube, nemusíte znát 1000 her, stačí 4 Kavky, rádi poradíme, co stojí za to na rodinný hraní nebo hraní s nenáročnými kámoši

Vysoká citlivost a introverze – články, recenze, přednášky a tak