Sraz Na volný noze v Brnečku

NVN_Brno_12

Portál Roberta Vlacha Na volné noze sdružuje nezávislý profíky, volnonožce, podnikatele. My tam jsme s mužem léta. Našli jsme tam řadu novejch kamarádů, kolegů, spolupracovníků. Je to inspirativní prostředí, a i když nám chybí několikadenní setkání jaká byla dřív, i odpolední networking, pokec a nějaká ta přednáška k tomu stačí. Teď byla taková jednoodpolední setkávačka v Brně a my si ji moc užili. 

Tomuhle formátu – frčíme po republice a na chvíli se potkáme tu v jednom města, za chvíli zas v jiným, říkají kluci Na volný noze na cestě. Do Brna jsme jeli hlavně proto, že muž tam byl jako host ku zpovídání v odpolední diskusi. O ekonomice tvůrců, tvorbě vlastního obsahu, budování projektů a jejich následné monetizace. Třeba za 15 let.

Setkání bylo v krásnejch prostorách coworku KUMST. Kromě hlavního programu jsme se potkali s celou řadou moravskejch kámošů nebo lidí z Vysočiny, Holomóca a tak:
😉Psychologie fontů by Andrea Grigerová – s Andreou jsme si na Kavkách povídali o použití fontů v deskovkách – můžete si počíts zde
😉 Tomáš Vachuda – ten s námi jel autem z Práglu do Práglu, nedávno vydal knihu Časotvorba, už je doma ve frontě ku přečtení
😉 Tomáš Hájek  (náš mnohaletej kamarád, bejvalej novinář, fotograf, tady v KUMSTu vede Prototýpky, domluvila jsem se s ním na natáčení pro 50 pod 50)
😉 Roman Věžník (domluvila jsem se s ním na natáčení pro 50 pod 50)
😉 Bronislav Sobotka – nadšený učitel angličtiny z Brna
😉 Jan Barbořík – člen komunity Tvůrcastu – podcastu pro obsahové tvůrce, kterej dělám můj muž a monetizační platforma Forendors
😉 David Badyš Věžník a další a další.
Bylo to fajn, i když jsem notně přetáhla večerku a do peřin skočila asi až v jednu v noci.

Oběd a večeře mňam ve vietnamský restauraci Cà Phê Cổ – Brno (díky za tip Robertovi a Danovi) a za moc milou společnost u obou hodování.

Tomáš Hájek – můžete se na něj těšit v 50 pod 50

S Adnreou Grigerovou – fontoložkou

Martin v akci

My s mužíčkem